Martin Dijk, Keurslager

Kalfsvlees

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Hollands Kalfsvlees – wereldberoemd

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands Kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. 

Hieronder een overzicht

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfshaas *
  • kalfslapjes
  • kalfsfricandeau
  • kalfs rib-eye *
  • kalfs entrecote *
  • kalfsriblappen
  • kalfssukade *
  • kalfsschenkel (ossobuco)
  • kalfspoulet

* Alleen op bestelling of met feestdagen

Martin Dijk, Keurslager

Kerkstraat 15
9751BA Haren GN
0505344517
0505340127

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten